onsdag 9. desember 2009

Klubbutvikling - status

8 desember var det klubbutviklings kveld hos IF Skarp, god deltakelse fra alle gruppene som har jobbet godt med de ulike oppgavene.

IF Skarp jobber nå med å få en klubbhåndbok / klubbperm på plass, og gruppene jobber for å ha dette klart til godkjenning av styret til april 2010.

Til neste møte, som er satt til 2 februar 2010 vil hver av gruppene jobbe innenfor sine tildelte oppgaver, med konkretisering og forslag til innhold i klubbhåndboken.

Gruppene jobber med:
  • Organisasjon - og rolle fordeling i organisasjonen
  • Aktivitet - Skarpmarkadager, turneringer, årskalender, dugnader og andre arrangement
  • Sportsplan - sportsplan for hele klubben, fra de yngste til de eldste. Med masse nyttig informasjon til trenere spillere og foresatte. 
  • Parallelt med sportsplan jobber et trenerkoordinator team og et laglederkoordinator team med konkrete oppgaver som blir mer synlig for alle sammen
  • Økonomi - hvordan klubben skal organisere seg rundt økonomi i klubben og på lagsnivå, med kasserere og økonomiansvarlige
Til neste møte, som er satt til 2 februar 2010 vil hver av gruppene jobbe innenfor sine tildelte oppgaver, med konkretisering og forslag til innhold i klubbhåndboken. I dette arbeidet vil mye informasjon hentes inn, fra både foreldre / foresatte, styremedlemmer og andre klubber og kretsen. Har du innspill eller ønsker å komme med forslag og ideer, ta kontakt med de gruppene du ønsker å bidra med informasjon.